Een mooie tastbare herinnering …

Misschien heb je er weleens van gehoord of misschien heb je wel eens een beeld gezien. Of hoe leuk, misschien heb je al eens een beeld laten maken.

De eerste keer dat ik met bodycasting in aanraking kwam was ik meteen verkocht.
“Dat wil ik graag leren” zie ik tegen mijn man.
Het leek me toch echt fantastisch om een mooie tastbare herinnering voor iemand te maken in de vorm van een beeld. Een beeld waar je vaak naar kan kijken en waar je een emotie bij voelt. Een beeld dat een exacte kopie van de werkelijkheid is, hoe gaaf is dat!  Een beeld waarin je ieder lijntje en rimpeltje kan zien.
Kunst is voor mij emotie.

Ik heb geprobeerd om zelf uit te vinden hoe ik deze beelden moest maken. Al snel kwam ik erachter dat het best ingewikkeld was. Er komt heel veel bij kijken. Ik heb gelukkig een opleiding kunnen volgen bij de Bodycasting Academy, in mijn ogen de beste bodycasters van Nederland. Ik mag me dan ook gecertificeerd bodycaster noemen.

Het eerste beeld dat ik van de hand van mijn man en mezelf maakte is voor mij van grote onschatbare, emotionele waarde.
Toen het beeld klaar was, was ik helemaal ontroerd. Ik begreep meteen dat een 3d beeld ook voor andere mensen van onschatbare waarde kon zijn.

Wil jij een mooie tastbare herinnering laten maken? Neem direct contact op:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.